Ervaar het samen!

Je team waarderen kan op veel manieren, maar dat geldt ook voor het vieren van successen. Soms kies je misschien voor een cadeau, organiseer je een vrijdagmiddagborrel of beleef je samen een workshop. Allemaal opties die bijdragen aan een hechter team en meer binding met de organisatie.

Om het echt samen te beleven, is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de voorkeuren van je team. Want hoe suf is het eigenlijk dat je jouw gewaardeerde collega die geen alcohol drinkt, de afgelopen vijf jaar iedere kerst een fles rode wijn geeft?

Dat beetje extra..

Wij geloven dat we door wat extra aandacht te besteden aan de wensen van jouw team, echt positief het verschil voor jou en je bedrijf kunnen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en naar ieder zijn budget aan te passen.

 

Bubbels voor Business

de mogelijkheden

Wij geloven in een wereld waar meer gevierd mag worden en vaker wordt stil gestaan. Met Bubbels maakt deze momenten nog mooier en belooft er keer op keer iets bijzonders van te maken! 

Voorstel

Toffe ideeën om jouw team in het zonnetje te zetten, vragen aandacht! Daarom willen we eerst even contact met je hebben om jouw wensen door te spreken. Vervolgens sturen wij je een bruisend voorstel speciaal op maat gemaakt voor jouw doel en budget. 

Workshop

Wil je liever samen op een interactieve manier met je team aan de slag? Wij hebben de perfecte mix gevonden in de Bubbel Workshop. Hier gaan we ontdekken welke bubbels passen bij je organisatie en zetten we dit om in krachtige communicatie.

Inspiratie tips

Heb je geen idee wat je moet geven? Wij helpen je graag verder! Van persoonlijke cadeau’s tot kerstpakketten en volledig verzorgde (virtuele) borrels, alles is mogelijk!

 

Move over coffee, today is a job for champagne!

 

Contact met Bubbels

Laat een bericht achter

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te kijken hoe we je verder kunnen helpen! Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact met je op!

    Bekijk onze favorieten

    Blog