Maar eerst, Champagne

Vanaf begin 2020 gaat de wereld gebukt onder de corona-crisis. De epidemie heeft een enorme impact die niemand heeft zien aankomen. De wereld op zijn kop, een andere manier van werken en van elkaar helpen. Zoals Winston Churchill zei; “Never let a good crisis go to waste.” Nou beleven er denk ik weinig mensen plezier aan een crisis en ik zeker niet, maar een crisis doorleven is eigenlijk wel de beste manier om er mee te leren omgaan. De periode heeft mij erg aan het denken gezet en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werk over een andere boeg wilde gooien.

De afgelopen jaren heb ik tijdens vakanties al veel mooie wijnadressen verzameld. Waarvan er al snel twee met kop en schouders bovenuit staken, namelijk de champagnes van de huizen Bonnaire en Paul Clouet. Ook geniet ik enorm van het organiseren van proeverijen, koken van uitbundige diners en van de mooiste accessoires bij elkaar verzamelen voor op tafel. Nu is het tijd om al die onderdelen samen te brengen in iets waar mijn vlam echt voor brandt. Zo is Met Bubbels geboren.

Met Bubbels brengt jou natuurlijk de bubbels, maar met extra slingers en confetti. Exclusief bij ons verkrijgbaar: de champagnes van Bonnaire en Paul Clouet. Naast deze toppers hebben wij ook heerlijke bubbels uit Italië en Spanje. Want er is altijd iets te vieren Met Bubbels.

Wij beloven je; wij maken er keer op keer wat bijzonders van!