Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze producten en bezorgservice. Staat jouw vraag er niet bij, of wilt u een medewerker spreken? Neem dan contact op met onze klantenservice: mail naar contact@metbubbels.com of bel: 06-2364 7999

Meest gestelde vragen

Hoe bezorgen jullie mijn bestelling?

Bestellingen in de regio Arnhem kunnen worden geleverd door onze eigen bezorgers of door de bezorgdienst van PostNL. Bestellingen voor adressen in de rest van Nederland worden bezorgd door de bezorgdienst van PostNL.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

De bestellingen die voor 16.00 uur (Nederlandse tijd) bij ons binnen zijn worden de volgende dag bezorgd. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Wij bezorgen niet op zondagen en feestdagen.

Is Same Day Delivery mogelijk?

Ja. Ons bedrijf is in Arnhem gevestigd, bestellingen in deze regio kunnen we dezelfde dag uitvoeren, mits deze voor 12 uur zijn besteld. In overleg is er heel veel mogelijk en zullen we in bijna alle gevallen een passende oplossing kunnen aanbieden, neem contact op via contact@metbubbels.com

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn €6,95

Kan ik veilig betalen?

Ja wij dragen zorg voor een veilige betaling. De betaling wordt door onze payment provider Stripe afgehandeld. Wij bieden alle gangbare veilige betaalmogelijkheden. Op het moment dat u een bestelling plaatst en alle gegevens hebt ingevuld kunt u kiezen uit meerdere opties:

  • iDeal
  • Creditcard
Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Al uw gegevens, inclusief het creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

Wat is het retourbeleid?

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Ik heb een klacht en nu?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail en/ of telefonisch op nummer 06-23647999. Onze medewerkers van de klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht meer tijd nodig zijn, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.