Bubbel Service

Zo werkt de Bubbel Service

De Bubbel Service is een dienst waar je maandelijks een heerlijke fles champagne krijgt thuisbezorgd voor €45,95 per maand.

Voor jezelf of als cadeau

Een fles champagne maakt ieder moment mooier en feestelijker. Iedere maand ontvang je een prachtige fles champagne uit het assortiment van de champagnehuizen Bonnaire en Paul Clouet.
Wij snappen het als je iemand anders blij wilt maken met onze bubbels. Daarom kun je er ook voor kiezen om je fles bubbels een keer aan iemand anders cadeau te doen. 

Anytime, anyplace

Iedere tweede maandag van de maand sturen wij je een email met de vraag waar en wanneer je jouw bubbel bezorgd wil krijgen. Wil je je fles champagne aan iemand cadeau doen, geef dan het adres, de gewenste bezorgdatum en je persoonlijke bericht voor de ontvanger aan ons door. Wij zorgen dan voor een feestelijke verpakking met een handgeschreven kaartje.

Pop the champagne

Jouw bubbels worden standaard op de derde donderdag van de maand op jouw adres geleverd. De Bubbel Service biedt een gratis, flexibele bezorging, zelfs in de avond. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet thuis bent als jouw bubbels worden bezorgd. Vertel ons wie je favoriete buren zijn of deel een geheime plek rondom je huis met ons waar we de bubbels veilig kunnen achterlaten.

De Bubbel Service pauzeren of stopzetten

Wij sturen je iedere tweede maandag van de maand een email om te vragen hoe jij de volgende week jouw fles bubbels wil ontvangen. Komt het op dat moment niet uit dan kan je de Bubbel Service tijdelijk pauzeren. Wanneer je de service pauzeert ontvang je een maand geen fles en sturen wij je volgende maand weer een email. Wil je de Bubbel Service helemaal stopzetten dan kan dat ook zonder bijkomende kosten! 

Ik wil de Bubbel service
Proeverij aan huis